Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

"En engstelig tanke er som et foster : Det er lite i utgangspunktet, men begynner å vokse og bli større. Snart begynner det å leve sitt eget liv. "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Tankene er helt vitale, levende vesener, små energibunter, om du vil. De fleste mennesker ofrer ikke tankenes natur en tanke ,men ikke desto mindre er det kvaliteten på din tenkning som avgjør din livskvalitet."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bekymring får din dyrebare mentale energi og ditt potensial til å lekke ut, akkurat som luften son lekker ut av en sykkelslange. Snart har du ikke noe energi igjen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De menneskene som tenker de samme tankene hver dag, tanker som for det første er negative, har fått dårlige mentale vaner. Heller enn å fokusere på alt det gode i sitt liv og tenke på måter å gjøre alt enda bedre på, er de fanger av sin fortid.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp