Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Men friheten er overvurdert.
Hvem er det som vil være fri?
Den som er fri ønsker ikke frihet.
Han ønsker å bli bundet
til noe alvorlig og nytt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Døden kan ingen ta ifra meg. Bare døden kan ta døden ifra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du. Du kunne bare våge å skrike så skulle jeg skreket deg ut som et barn som en fødsel i blod ingen tårer jeg skulle født deg naken i sengen ut mellom leppene skulle jeg født deg og spyttet deg ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der du ligger. Der du ligger så ung og gjennomskurt av tårer et rengjort ansikt virker det som det vokser et øye ut av munnen en tunge ut av øyet hvordan kan jeg kysse deg når du vokser så fort? Ett bitt i skulderen den runder deg av som et hjørne i huset du står inntil veggen ryggen mot veggen og bygger en vegg det er halsen mot munnen slik står vi og kysser du snur deg i huset med veggen du bygget jeg biter du faller med ryggen mot gulvet i huset med veggen du gråter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi. Hvis jeg tenker på avstanden mellom oss, alle disse årene, somrene, månedene, alle vintrene og reisene, alle byene og gatene og husene, alle hagene og trærne, alle disse skogene og sjøene og vannene, alle disse høstene mellom oss, nettene og dagene mellom oss, alle menneskene mellom oss, disse utallige møtene mellom oss, drømmene mellom oss, det umulige mellom oss, hvis jeg tenker på avstanden mellom oss, blir jeg skremt av hvor nært du ligger inntil meg når du sover.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mitt eneste ønske: å skrive. Bare skrive i vei uten retning ingen plan ingen roman, ikke et dikt, bare et forsøk et forsøk på å skrive uten å ta hensyn til noe ikke til språket: om det er godt eller dårlig ikke til deg ikke engang til meg selv bare å skrive hensynsløst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81