Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Unnskyld er når gode mennesker har det vondt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Du er en veldig merkelig liten mann."
"Feil. Jeg er nærmest visjonær. Jeg har så mange fjær i capsen at jeg praktisk talt er indianerhøvding."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jasper Jones står utafor vinduet mitt. Jeg vet ikke hvorfor han står der. Kanskje han er i vanskeligheter. Kanskje han ikke har andre steder å gå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og det er nemlig det jeg trur Gud egentlig er, Charlie. Den biten ta meg sjøl som er sterkere og hardere enn alt anna. Og jeg tror bønn bare handler om å stole på'n, ha tru på'n, bare be meg sjøl om å væra tøff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det om er fordelen med å ikke ha noe å tape. Det æ'kke no' vits i å sette seg ned å sutre. Og hvis detta er alt du trur på, å værra her og nå, så er'u ikke truandes tell å kaste bort noe av det, er du vel?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fy faen! Det er ingen som regisserer dette idiotiske skuespillet. Det kan det umulig være. Hvis noen gjør det, så er han en større sadistisk drittsekk enn de gir ham æren for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus