Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Dette er en bok om første verdenskrig. Det er imidlertid ikke en bok om hva krigen var - altså om dens årsaker, forløp, slutt og konsekvenser - men en bok om hvordan den var. Det du vil finne her er ikke først og fremst fakta, men personer, ikke først og fremst prosesser, men inntrykk, opplevelser og stemninger. For det jeg har prøvd å rekonstruere er ikke først og fremst et forløp av hendelser, men en verden av følelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Siden blir selv de farligste situasjoner hverdagskost, til det ser ut til at dagene passerer uten å inneholde noe annet av interesse enn dødens stadige nærvær. Men selv den tanken , hvor fremtredende den enn var til å begynne med, fortrenger man, siden den er stadig nærværende og derfor en størrelse man kan se bort fra. Jeg er fast overbevist om at man kan gå trøtt av en følelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne Jensenmge