Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Det er rart hvilke avtrykk mennesker etterlater seg. Og at tomrom kan veie så mye.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er ikke mulig å forestille seg hvordan det er å gå alene i natten. Senere, når man befinner seg der er det ikke mulig å forestille seg noe annet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Av og til skjer omstyrtende hendelser, spesielt en viss type tragedier, på en veldig stillferdig måte i omgivelsenes øyne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og jeg selv - hvordan er jeg? Jeg vet ikke. Jeg skjulte meg for andre så lenge og så godt at jeg mistet meg selv.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det finnes mennesker som går gjennom livet med sin mislykkethet skrevet i ansiktet og i kroppens bevegelser. De utstråler frykt, de får færre sjanser enn de fortjener, og på et eller annet tidspunkt begynner nederlagene å fortære dem innenfra. Jeg antar at han jeg kaller Ariel var et slikt menneske allerede fra begynnelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På forhånd ser man ikke hvor mørk natten er. Men når man først er der, ser man ikke noe annet. Ingenting i det hele tatt. Bare mørke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er så mye som blir for sent så mye raskere enn man tror.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathias