Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Vi er alltid i historier." Han trakk inn, og glødepunktet på sigaretten lyste opp rødt, så senket han den og blåste røyk ut i den varme luften. "Historier i historier i historier. Man vet aldri hvor den ene ender og den andre begynner! I virkeligheten flyter alle inn i hverandre. Det er bare i bøker de er pent adskilt."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alle gjør narr av tjenestemenn, byråkrater, paragrafryttere og papirtigere. Men vi er det jo selv! Hver og en av oss ansatte føler seg som en kunstner og en anarkist, som en fri sjel, som en hemmelig gal som verken kjenner tvang eller norm. Vi har alle en gang fått et løfte om himmelriket, og ingen vil forstå at man alt lenge har hørt til dem man aldri har villet være en av, at ikke noe ved en er rent unntak, og at nettopp følelsen av å ville være annerledes bare er regelen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth