Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

-Hva tror du Agnar Mykle opplevde som den største påkjenningen under selve saken?
-Jeg tror nok det var å stå der og lese opp i time etter time. Da orket jeg ikke å være til stede. Men han leste. Jeg syntes det var tortur å pålegge ham det. Han gråt da han var ferdig, fortalte han efterpå. Og det var dødsstille i salen. Han følte det slik at hans innerste ble utlevert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle forfattere bør gifte seg. Men ingen bør gifte seg med en forfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var en av de første drabantbyene i Oslo med toetasjes rekkehus, og her hadde det vært byplanleggere på ferde. De ville gjerne plassere noen raringer innimellom, som sånne fargeklatter. André Bjerke var plassert ett sted der ute, Jens Bjørneboe et annet og Ernst Sørensen et tredje. Vi kom også dit ut for å være med og blomstre litt mellom alle bankfunksjonærene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TonjeCathrine PedersenHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese Holm