Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi forsøkte så godt vi kunne å fortelle gutten at dette var slikt han ville ha glede av senere i livet, når han ikke lengre kunne gå på ski, for det var aldri så mye snø som da man var liten. Gutten fikk det ikke til å stemme, han så jo med egne øyne at vi var voksne, og at det fremdeles var snø, altså ville det finnes snø også når han selv ble voksen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En semle mishandler man bare ikke. En flatklemt eller veltet eller på annen måte ødelagt semle er bedrøvelig. Bare en liten fingertupp på melisen og nytelsen er tilintetgjort. Semlen må se ortodokst frisk og uberørt ut. Henry var helt på det rene med semlens etikk og hadde glidd fram med esken fastnaglet i en slags gyroanordning i hendene hans. Han var klar til å slå seg fordervet, bare semlene kom hjem i akseptabel tilstand. Det var som en narkotikaleveranse, hellig og dyrt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg har ingen problemer med kvinner," sa Henry. "det er de som har problemer med meg."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth