• Marie, tenk deg at to brannmenn går inn i en skog for å slokke en brann. Etterpå, når de kommer ut av skogen igjen, kommer de til en bekk. Den ene av dem har ansiktet dekket av sot, mens den andre er aldeles ren og plettfri. Spørsmålet er: Hvem av dem kommer til å vaske ansiktet?
  • Det er et dumt spørsmål, det er klart at det er han med sot i ansiktet.
  • Feil. Han med det skitne ansiktet ser på den andre og tror han ser likedan ut, og omvendt: Han med det rene ansiktet ser at arbeidskameraten har sot overalt, og sier til seg selv: Jeg er sikkert også skitten, jeg må vaske meg.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad Wøien