Noen ganger elsker vi uten annet enn håp. Noen ganger er gråten vår alt annet enn tårer. Når det kommer til stykke, er det dette alt handler om: kjærligheten og det den forplikter til, og sorgen og den sannheten den bærer i seg. Når det kommer til stykke, er dette det eneste vi har - å holde rundt hverandre, inntil det blir lyst.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

leser boken for tiden.. er bergtatt, det er en helt fantastisk roman. Gir meg lyst til å google forfatteren, finne ut mer. Stemmer dette virkelig..? Han skriver utrolig godt og det kjennes på kroppen i enkelte kapitler. I fengselet måtte jeg rett og slett legge boken fra meg, ble fysisk kvalm og dårlig av å lese hvordan han ble torturert. Liker sitatet ditt fra boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommi