Hatet til Vesten står sterkt hos oss. Hatet er så sterkt at det også kan føre til terror. Nå, mens jeg sitter og skriver disse linjene, viser tv-nyhetene en sak om at somaliere i Oslo er arrestert som terrormistenkte. Personlig er jeg ikke overrasket. På Grønland i Oslo kan alt skje, og kanskje er dette bare begynnelsen på et mareritt.
Det er så mange spørsmål - men jeg finner aldri svaret:
Hvorfor hater vi Vesten så mye? Hvorfor er vi så fiendtlige når noen prøver å hjelpe oss? Hvorfor er vi her i landet når hatet mot nordmenn er så stort? Hvordan kan noen mennesker tro bare stygt om andre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterEgil StangelandKirsten LundHarald KAnette Christin MjøsLailaPiippokattaRufsetufsaLena Risvik PaulsenIngunn SChristoffer SmedaasLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlAnne Berit GrønbechMorten MüllerAkima MontgomerygretemorSynnøve H HoelAnn ChristinHildaVibekeBeate KristinVioleta JakobsenAmanda AChristofer GabrielsenAnneWangMarit HåverstadTherese LierNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne Jensen