Hun har på seg et par røde stiletter, dessuten har hun en rød parykk. Utover det har hun ikke på seg annet enn en liten rød truse, massevis av leppestift og et stort smil som viser seg å ha en svært kort holdbarhet, for da hun ser meg, forsvinner det fullstendig.

Jeg vil gjerne gjøre oppmerksom på at jeg normalt aldri ville beskrive en naken kvinne i detaljer, ikke engang for meg selv. Når jeg allikevel vil gjøre et unntak nå, er det av pedagogiske grunner, det er for å gjøre det helt klart for deg hva jeg står overfor.

Det jeg vil peke på, det er at kvinnens bryster ikke bare er store, de er store som basketballer, og så hardt pumpet at man ville kunne sette en snor i dem og selge dem som heliumballonger til barna i Tivoli Friheten i Århus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeToveStine Sevilhaug