Ingen ser med blide øyne på ilden. Den er vel og bra på rett sted, sier folk, den kaster et pent skjær i et rom, men hold øye med den, så den ikke kommer ut av kontroll, og sørg alltid får å slukke den før du går. Det hjelper ikke hvor god bruk man har for den: Så snart noen få skoger blir herjet av brann, et og annet vulkanutbrudd, så vips er vårt rykte spolert. Vann, derimot-hah!-det er ingen grenser for hvor lovprist vannet blir. Oversvømmelse, regnskyll, sprengte vannrør, det spiller ingen rolle. Vann er alles favoritt.

... Livet er ikke et drypp. Livet er en flamme. Hva tror du solen er lagd av? Regndråper? Jeg tror ikke det, nei. Livet er ikke vått, unge mann. Livet brenner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasINA TORNESKirsten LundLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.Karamasov11BookiacHilde H HelsethTrude JensenPiippokattaHarald KBjørg Marit TinholtStig TEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil Stangelandmay britt FagertveitVegard Nordin Løvå