Si farvel til myggen i hagen din. Dekker følgeplanting for å avvise insekter fra andre planter også. Dyreloppekontroll og generell skadedyrbekjempelse i hagen.


Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • 1.
    "Pest-Repellent Plants" av Penny Woodward

    Hvis skadedyrene tar tak, har denne nyttige referansen mange raske og enkle organiske løsninger for å få overtaket i både hagen og hjemmet.

    Med en rekke ideer, strategier som dokumenterer mer enn seksti relevante planter sammen med feller, barrierer, sprayer og mer for å hjelpe til med å løse alle slags skadedyrproblemer samtidig som man opprettholder en sunn og balansert livsstil og hage.

    Penny Woodward som har et vell av kunnskap, etter å ha skrevet syv urte- og hagerelaterte bøker, har delt inn plantene og oppskriftene i dette bindet i 4 kategorier;

    • de som vil drepe skadedyr,
    • aktivt frastøte dem,
    • de som kan maskere duftene til planter som er målrettet av skadedyr
    • de som vil drepe eller kontrollere sopp og bakterie

    Det er viktig å ha en helhetlig tilnærming for å opprettholde en balanse mellom skadedyr og rovdyr, og boken inneholder også tips og sikkerhetsretningslinjer når du lager og bruker hjemmelagde plantevernmidler.

    Den omfattende A-Z av planter og organiske rettsmidler er fullt illustrert med klare fargefotografier gjennom og inkluderer også oppskrifter med mange lett tilgjengelige husholdningsingredienser, inkludert kaffe, bikarbonat av brus, melk, melasse, mel og hvitløk.

  • 2.
    "Top 12 Mosquito Repellant Plants - Step-By-Step Guide To Plant The Natural Mosquito Killers" av Riv St. Clair

    Top 12 Mosquito Repellant Plants

    Step-By-Step Guide To Plant The Natural Mosquito Killers

    av Riv St. Clair

    Myggmiddelprodukter som CUTTER og OFF inneholder kjemikalier som DEET, som er en effektiv myggavstøtende, men HVORDAN PÅVIRKER DET HUDEN VÅR?

    Man oppdager at man kan kontrollere mygg naturlig ved å plante forfatterens 12 beste favorittplanter som ØYEBLIKKELIG dreper mygg og eggene deres. Disse vakre plantene lukter godt og renser også luften innendørs, noe som er SUPER gunstig for mødre som jobber hjemme og også for de som jobber i et kontormiljø.

  • 3.
    "Mosquito Repellent Plants" av Julie Fryer

    Hvis mygg har drevet deg fra din egen hage, er denne boken for deg! Myggavstøtende planter, fylt med bilder og trinnvise hageinstruksjoner, vil vise hvordan du naturlig kan drive vekk mygg med nydelige planter som passer for ethvert klima. Enten du har lenge vært gartner eller nettopp har begynt, er denne boken et must og inkluderer:

    • Fullstendige instruksjoner, bilder og designideer for å plante myggavstøtende Citronella Geranium, Sitrongress, Lantana, Urter og mer. • Illustrert "myggavstøtende" hagedesign med instruksjoner som er enkle å følge. •

    Oppskrifter for å lage ditt eget naturlige myggmiddel ved hjelp av disse plantene. • Gode tips og triks for å gjøre hagen din uvennlig for mygg. • En oppskriftsseksjon for å friske opp sommermatlagingen med disse fantastiske plantene. • Utprøvde hageteknikker for både erfarne og nybegynnere. Med denne boken i biblioteket ditt vil du kunne legge fra deg insektsprayen og nyte hagen din hele sommeren. Så les og ta tilbake hagen din!

  • 4.
    "Bug Be Gone - 20 Non-Toxic & Natural Homemade Mosquito, Ant & Tick Repellents" av Jennifer Tynan

    Bug Be Gone

    20 Non-Toxic & Natural Homemade Mosquito, Ant & Tick Repellents

    av Jennifer Tynan

    20 Ikke-giftige og naturlige mygg- og maurmidler

    Denne boken inneholder 20 oppskrifter for gjør-det-selv-oppskrifter som avviser skadedyr fra kjæledyrene dine, hjemmet og barna dine. Alle oppskriftene i denne boken er kjemikaliefrie og kommersielle kvalitetsoppskrifter. De kan brukes til personlig bruk, eller pakkes og selges som en del av din lille bedrift.

  • 5.
    "Homemade Repellents - The Ultimate Guide: 25 Natural Homemade Insect Repellents for Mosquitos, Ants, Flys, Roaches and Common Pests" av James Clark

    Homemade Repellents

    The Ultimate Guide: 25 Natural Homemade Insect Repellents for Mosquitos, Ants, Flys, Roaches and Common Pests

    av James Clark

    Hjemmelagde insektmidler. Lei av å våkne med insektbitt på kroppen etter en god natts søvn? Denne boken vil gi deg trinnene og strategiene du trenger for å eliminere disse problemene. Du vil lære å gjøre boligen din til en insektfri sone! Du vil ikke forurense hjemmet ditt med usunne kjemikalie. Boken vil forklare viktige fakta og betraktninger angående avstøtende midler som er trygge å bruke i hjemmet og familien. Den inneholder ingen irrelevant informasjon. Hver side inneholder verdifull informasjon, instruksjoner og ingredienser. Boken vil du gjøre deg oppmerksom på hvilken typer avstøtende midler som passer best for deg/families behov. Du har et arsenal av oppskrifter du kan lage, for hver type insekt du vil holde unna.

  • 6.
    "Homemade Repellents - 40 Natural Homemade Insect Repellents for Mosquitos, Ants, Flies, Roaches and Common Pests: insect repellent,natural insect repellent,natural bug repellent" av Tyler Hulse

    Homemade Repellents

    40 Natural Homemade Insect Repellents for Mosquitos, Ants, Flies, Roaches and Common Pests: insect repellent,natural insect repellent,natural bug repellent

    av Tyler Hulse

    Vil du ha et insektfritt hus? Lei av insektbitt på kroppen? Er du lei av å håndtere insekter som flyr og kryper rundt familiemedlemmene dine? Du vil lære å gjøre hjemmet ditt til en insektfri sone! Og enda bedre, du vil ikke forurense omgivelsene med skadelige kjemikalier! Boken forklarer riktige fakta og analyser angående repellenter som er trygge å bruke i ditt nærmiljø. Boken inneholder nyttig informasjon, veldig enkle beskrivelser og ingredienser og er helt ufarlige. Etter å ha lest denne boken, vil du ha en klar forståelse av hvilken type avstøtende midler som passer best for deg og/eller din families behov. Du har mange utvalg av oppskrifter du kan lage for hver type skadedyr du ønsker å holde unna permanent.

  • 7.
    "Naturally Bug-Free - 75 Nontoxic Recipes for Repelling Mosquitoes, Ticks, Fleas, Ants, Moths & Other Pesky Insects" av Stephanie L. Tourles

    Naturally Bug-Free

    75 Nontoxic Recipes for Repelling Mosquitoes, Ticks, Fleas, Ants, Moths & Other Pesky Insects

    av Stephanie L. Tourles

    Beskytt deg selv, barna dine, kjæledyrene dine og hjemmet ditt mot insekter - uten å bruke sterke eller giftige kjemikalier!

    Herbalist Stephanie Tourles tilbyr 75 enkle oppskrifter for trygge, effektive insektmidler du kan lage hjemme fra helt naturlige ingredienser. For beskyttelse mot mygg, flått og andre bitende insekter finnes det sprayer, balsamer, kroppsoljer og tinkturer, med dufter som spenner fra eukalyptus til blomster, sitron, vanilje og treaktige krydder.

    Det finnes også oppskrifter for kjæledyr, for eksempel urtesjampo, sengetøy og loppe-og-flått-halsbånd og pulver. Og Tourles inkluderer avstøtende midler for hjemmet, for eksempel poser som frastøter møll, teppepulver som frastøter lopper og maur, og eteriske oljeavstøtende midler for å holde spiskammeret ditt skadedyrfritt.


0 kommentarer

Sist sett

Ingvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Vrangsagen