Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er godt skrevet, med mange fine og sobre beskrivelser. Selv i de største kriser er skildringene jordnære, og behagelig frie for overdreven patos. Noe som for så vidt kler de hardføre personene og det traurige livet de lever. Dessverre klarte jeg aldri å spa fram noe særlig engasjement hverken for svensk arbeiderkamp det første tiåret i det nittende århundret, eller for hovedpersonen i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tidligere høydehopperen fra Hjoggbøle river aldri - i alle fall ikke i sine litterære svev. Stor fortellerkunst fra en tid og et miljø som i dag synes fjern, men som kanskje kan sette ting litt i perspektiv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dagligliv i det nordlige Sverige for vel 100 år siden; den gryende framveksten av noe som ligner fagorganisering; mye drama. Stoffet er spennede nok, men du verden så tunglest! Jeg måtte lese to andre bøker innimellom for å få pauser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg Ristvedt