Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken har gitt meg et godt og meget interessant innblikk i epidemiene/pandemiene som herjet i alle verdensdeler. Forfatteren evner å fremstille tung materie på en lett forståelig måte. Det er mye historie flettet inn i boken, noe som gir en bred forståelse for hvordan og hvorfor visse ting skjedde som de gjorde.

Forfatterens engasjement for temaet skinner gjennom i hans fremragende evne til å formidle stoffet. Jeg anbefaler alle som er interessert i bakterier, virus og andre mikrober og hvordan alt henger sammen på global basis å lese denne boken. Det er en ren kunnskapsreise!

Det eneste minuset er forlagets arbeid. Jeg har stor respekt for redaktørens jobb, men her er det mye slurv. Forbedringspotensial for opplag 2; om et slikt skulle komme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsa