Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne boken er jo en ganske berømt bok, og til tross for at den er en bok om en liten kaninflokk, så har den noe episk ved seg. Forfatteren virker dyktig. Han driver historien godt, tar ikke noe snarveier. Det er en fin rød tråd gjennom hele boken. Den er koselig, morsom og spennende. Det er også en bok man kan lese sammen med barn, dog kanskje ikke de aller yngste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende fortelling, men i 2021 merker jeg savnet etter kvinnelige karakterer. På et tidspunkt i boken gjøres det et poeng ut av at kaninene trenger hunner, men når forfatteren så får inn noen er det ingen av karakterene som er i nærheten av å være like godt utviklet som de mannlige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Magisk. Vi leste den med barna da de var ganske små, og vil alltid huske den sommerferien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund Ådnøy