Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kharkiv i våre hjerter.
At en rammeroman har et bestemt sted som felles utgangspunkt, kjenner vi fra blant annet Frode Grytten. Her er det Ukrainas nest største by, Kharkiv, som er åstedet for de ellers ulike fortellingene om menns liv på mikronivå, ikke minst om deres problematiske forhold til kvinner etter kommunismens fall.

Likevel er det én av historiene som lar oss se byen utenfra, om enn fra nokså absurd synsvinkel i det karakteren Bob skal beskrive Kharkiv for sine amerikanske slektninger. Blant annet er folk redd for at byen skal bli invadert av kineserne! Eller har forfatteren egentlig hatt en annen nasjon i tankene?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I boka presenteres 9 separate historier om enkle gutter som bor i Kharkiv. De fleste historiene til disse guttene handler stort sett om å få seg et ligg... Jeg ble forvirret av karakterene da de krysset hverandre hele tiden. Fine skildringer av Ukrainsk kultur og levemåte.
Denne boka ble jeg anbefalt av en på biblioteket der jeg bor. Nå skal jeg tilbake å høre om livet består av å få et ligg, eller om bibliotekaren har noe bedre. Noe med litt motstand, noe å tygge på. Mesopotamia ga meg svært lite.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild S