Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det var flere sider i denne boken som fikk meg til å le høyt! Den er utrolig morsom, men er alikevel innom mange følsomme tema slik som homofili, sykdom, kvinnediskriminering og rasediskriminering (og takler disse veldig godt!). Historien er endeløst sjarmerende og en umiddelbar favoritt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en liten perle innenfor young adult sjangeren. Det er godt å kunne lese om LGBT+ karakterer uten å ha hovedfokuset på akkurat det, samtidig som det ikke blir for subtilt heller. Denne boken slukte meg opp og jeg leste hele på to kvelder, jeg klarte rett og slett ikke å legge den fra meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKirsten LundHarald KAnette Christin MjøsLailaPiippokattaRufsetufsaLena Risvik PaulsenIngunn SChristoffer SmedaasLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlAnne Berit GrønbechMorten MüllerAkima MontgomerygretemorSynnøve H HoelAnn ChristinHildaVibekeBeate KristinVioleta JakobsenAmanda AChristofer GabrielsenAnneWangMarit HåverstadTherese LierNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud