Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fin historie, men jeg synes det tar litt tid før den kommer i gang. Det er et markant stemningsskifte når monsteret omsider viser seg, og derfra flyter historien lett. Skjønner ønsket om korte setninger i ei barnebok, men jeg synes språket er litt hakkete, igjen mest i første del av boka. Men jeg liker ideen og historien og det er bra med fantasy med spenning, men uten for mye grøss for denne aldersgruppa og.

Nydelige illustrasjoner og jeg har stor sans for at fargene der og på omslaget henger sammen! Det gir et flott helhetsinntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJDemeterMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBL