Viser 1 til 5 av 5 omtaler

"Den engelske piken" har i utgangspunktet et spennende bakteppe for en historie - to kvinner fra ulike tidsepoker - som møter hverandre - og dermed blir tråden i historien. Romanen er bygd opp interessant og lærerik - og man følte man kan dykke inn i Arabias spennende verden og historie - og man levde med Maude når hun krysset Ørkenen. I tillegg griper forfatteren tema som nok var kontroversielle på første halvdel av 1900-tallet som homofili, sterke kvinner som strener inn på menns områder - og belysning av betente kriger der forfatteren lar en av hovedkarakterene være nøytral. Første del av boken var dryg, uten noen egentlig fremdrift, og dette trekker ned, for den var ikke spennende nok til at du IKKE ville legge den fra deg - men de siste 100 sidene var fantastiske, med overraskende vendinger. Til slutt sitter jeg igjen med: Ikke den beste romanen, men den var lærerik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne slet jeg virkelig med. Jeg synes den mangler både en konkret historie og fremdrift, jeg fikk aldri helt taket i hvor boka ville ta meg. De siste 100 sidene ble bedre, og jeg forsto hensikten og målet, men det gjorde ikke at boka ble bra. I tillegg synes jeg nå i etterkant at beskrivelsen bak på boka ikke står i stil med innholdet.
Terningkast 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg bedre enn hennes forrige. Spennende handling og herlig beskrevet miljø og omgivelser. En bok å synke inn i og glemme alt rundt seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl Bakken