Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Meget god bok, har forresten likt alt jeg har lest av henne. Svært viktig tema, og jeg kommer til å bruke deler av denne i opplegg om livsmestring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etterhvert som jeg blir eldre syntes jeg det er vanskeligere å omtale ungdomsbøker, men denne var veldig fin. Passe lang og med temaer som unge kanskje syntes det er vanskelig å snakke om som; ensomhet, kjærlighet, homofili, og selvmord. Den har fått plass på ungdomshylla i bokhandlene, men jeg tror denne passer mye yngre lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka likte jeg bedre og bedre utover i handlinga. Syns boka var fin, og at den var innom mange følelser. Følte jeg ble ganske godt kjent med hovedpersonene gjennom deres handlinger og samtaler. Boka var litt " sein" i starten, men fikk etterhvert en fin driv og blei ganske spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterSigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettHarald KPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleser