Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Anil vokser opp i en liten landsby i India. Faren hans er en høyt respektert mann, og løser konflikter for landsbyboerne. Som eldste sønn, blir dette en dag også Anils oppgave.
Anil er intelligent, og foreldrene koster på ham en flott utdannelse. Han får stipend, og får jobb som turnuskandidat på et sykehus i USA.
Anil er fascinert av Vesten. Det er så annerledes enn landsbyen, men hva skal han velge den dagen han må overta farens rolle?

Nok en god bok fra forfatteren om Vesten vs India, og identitet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde forventninger til boka etter å ha lest Indias datter, men de innfridde dessverre ikke helt. Sitter i grunnen igjen med en følelse å ha lest en historie som ikke engasjerte så mye uten at jeg kan sette fingeren på hvorfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagSigrid Nygaard