Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hvis du, sånn som jeg, har kommet deg gjennom bok 1 "Half bad" og tenkte "ja ja, den var jo helt grei... men jeg vet ikke om jeg gidder å lese de neste bøkene", så sier jeg bare "JO! LES RESTEN OGSÅ!"

Bok en var irriterende på flere måter, men bok to tar seg virkelig opp, både i skrivestilen (som jeg liker at forfatteren av og til eksperimenterer med) og ved forholdene mellom karakterene.
Jeg synes at det Sally Green er absolutt flinkest på å skrive er forholdet mellom to personer, enten om det er en kjæreste, en venn eller en finende. Når det gjelder alle de andre passajene med vandring, tenking og slåssing får rett og slett ikke forfatteren det like bra til. Språket blir litt tamt og skifter alt for fort mellom situasjonene.

Men på grunn av de ekstremt godt skrevne personforholdene blir denne boken verdt å lese, og den er såpass kort at det ikke tar deg mange dagene å gjøre det heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  JensensiljehusmorHarald KEivind  VaksvikNerakntschjrldBerit RIngeborg GEster SMarit AamdalAvaKorianderLinnNina SolåsJulie StensethEgil StangelandMarteTine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H Hoel