Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Dette er en fin biografi for barn og voksne. Gode tekster og illustrasjoner som sammen gir et godt og interessant innblikk i Astrid Lindgrens liv. Boken er tematisk organisert og trenger ikke leses kronologisk. Tekstene er passelig korte med godt utvalgt og godt formidlet fakta.

Dette er en bok som kan leses flere ganger! Her et mulighet for mange magiske høytlesningsstunder! Her er et lengre innlegg om boken på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig bok med flotte bilder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde opprinnelig lånt denne av biblioteket, men nå er den bestilt fra Bokklubben. Makan til bok. Komposisjonen og de vakre illustrasjonene av Lisa Aisato. Denne er like mye en voksenbok som for barn. De som ikke har lest om Astrid Lindgren før vil jeg anta får lyst til å leser mer om henne. Denne tror jeg Astrid Lindgren ville likt hadde hun levd. Link til et innlegg på bloggen min Tones bokmerke

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en fantastisk bok om en enda mer fantastisk forfatter, jeg blir rørt og så uendelig imponert over denne dama! Og Lisa Aisatos ubeskrivelig vakre illustrasjoner gjør denne boka til en edelsten! Takk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Skrevet av en hengiven venn, til en hengiven leser. Astrid Lindgren, det var ikke bare dans på roser for henne heller, men her er det mest kjærlighet. Jeg gleder meg til resten av TV-serien om Astrid Lindgren, den lover veldig godt. Hvis du lurer på hvor apekatten Nilsson kommer fra, så har de et godt tips der. Denne boka er preget av respekt, ikke ukritisk, og Margareta Strömstedt har snakket med mange, om mye og mest fra Astrid sin egen barndom. Her blir Vimmerby vist frem med bilder; her er godteributikken hvor Pippi kjøpte godter, så jeg må vel dra dit en gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne Midtsund