Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Når jeg leser om det andre skriver om denne boken så får jeg inntrykk av at mange finner den litt ..irriterende? Boka er en dystopi. I skrivende stund er vi godt over halvveis inn i 2016 og jeg har lest en hel haug med dystopier siden ca. 2011. Med andre ord føler jeg at jeg begynner å få en grei oversikt i sjangeren.
Jeg synes det var noe deilig og friskt med "Pesten". For min del er det nok tonen i boka som løfter den. Boka er morsom og stappet med popkulturelle referanser (som feks at en av karakterene nekter å dø til en Nicky Minaj sang).
For de blir nysgjerrig så anbefaler jeg et besøk til theyoungworld.com. Allerede der vil man få et hint om hvordan humoren og tonen er i boka (eller bøkene. Har bare lest bok en).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEva