Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Første bok i en triologi. Darrow er en "rød", et medlem i den laveste kasten i et fargekodet framtidssamfunn, som oppdager at de "røde" har blitt forrådt. De har jobbet lange dager med blod, svette og tårer i generasjoner for en bedre verden, mens denne verden allerede eksisterer. I en lengsel etter rettferdighet ofrer Darrow alt og infiltrerer seg i den dominerende "gull" kasten og blir tvunget til å konkurrere mot de beste og mest brutale i samfunnets herskende klasse.

Litt tung innledning, men når historien satte seg så er det en vanskelig bok å legge fra seg. Liker du Hunger Games og Divergent så er dette noe for deg. Rettighetene er solgt og boken blir filmatisert, så les boka først :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenGrete AastorpTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11