Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den sjeldne følelsen, når bøker er solstråler, sjelevarmere og så følelsesmessig gjenkjennbare, uansett hvilket sted man er i livet, - akkurat den følelsen sitter jeg med nå. Forfatteren Berit Helberg byr på seg selv, i vakre bilder og tekster og skaper gjenklang i enhver menneskesjel, enten vi strever, gleder, nyter eller gråter i livet vårt.
Boka er både trøst og gjenkjennelse. "Tanker i naturen 2" er en høyst etterlengtet oppfølger til "Tanker i naturen", som kom i 2011.
Dette er en annerledes bokserie, - ingen pageturner, heller tvert i mot. Bildene og tekstene vekker ettertanke, og skal nytes. Denne refleksjonen tror jeg alle mennesker anno 2013 har behov for. Et verktøy for pauser i hverdagen og mentalt påfyll.
Bøkene anbefales på det varmeste. Terningkast seks på grunn av ekthet, det spennende og annerledes konseptet og ikke minst roen/ettertanken som kommer sigende etter å ha lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

INA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenKirsten LundVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild S