Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Familien Bark er på karneval. Det er mor, far, storesøster Jenny på ti år og lillebror Tim på åtte. Tim har utstående ører og svære runde øyer. Han hører alt og legger merke til alt. Ikke dumme egenskap for en som liker å løse mysterier. Jenny er assistent for mesterdetektiven Tim. Hun er modig og alltid klar for eventyr. Det er Jenny som forteller fra karnevalbesøket.

Lyset går og i kampens hete forsvinner et verdifullt diamantsmykke. Det er flere mistenkelige personer på karnevalet. Men alle er jo utkledd i kostymer eller er de det? Politiet prøver å ta hånd om saken. Men Tim har en plan …..

Dette er første bok i den nye spenningsserien "Mesterdetektiv Tim & Co". Den er full av drama og humor, nesten som en Agatha Christie-roman.

Det er Klaus Hagerup og Hilde Hagerup – far og datter - som sammen har skrevet boka.

Boka er lett å lese og har fine illustrasjoner.
Jeg tror barn fra ca. 7 års alderen vil fryde seg over boka. Og heldigvis har forfatterne sagt at det skal komme flere bøker om Tim & Co.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaStig TAmanda ADemeterChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo Rye