Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg leste de 11 første bøkene fortløpende da de kom ut. Nå har jeg startet på bok 1 igjen og skal lese den helt ut nå da den er komplett. Første gang jeg leste den mente jeg dette: "Ikke noen første bok har fenget meg slik siden jeg leste Isfolket.." Den uttalelsen gjelder fortsatt.

Absolutt ALT i denne serien fenger meg. Karakterene er godt sammensatte og har noe som griper meg. De har alle en historie å fortelle, noe som jeg ikke kan vente på å høre mer om! Mye skjuler seg i historien her, og Ida har en så fin evne til å gi litt, men samtidig pirre nysgjerrigheten min. Ylva er sterk, og hun har en ærlighet ved seg som jeg liker. Hun blir til et menneske på godt og vondt. Hennes evne til å ikke sitte stille å vente på at ting skal komme til henne, men heller oppsøker det hun vil ha gjør at historien får et flott driv.

Språket har så fin flyt, og beskrivelsene gjør at denne serien er en nytelse å lese. Jeg henger med i handlingen som en liten parasitt som ikke kan få nok, og kjenner at man skal gjøre som Ylva, gjøre tankene om til handlinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda A