Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Tidvis hysterisk morsom, men den snart attenårige jenta blir for meg kunstig. Nå har ikke jeg en jente, men en snart atten år gammel gutt og mens jeg finner han særdeles umoden til tider kan han ikke sammenlignes med henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsom og lettlest bok uten dødpunkter. At 18-åringen tenker som en 14-åring trekker helhetsinntrykket litt ned for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En tildels morsom bok men alt blir for overdrevet, En syttenåring, snart atten, som oppfører seg som en trettenåring. En gutt på tretten som tenker og kler seg som en gammel snobb. Det som gjorde mest inntrykk var 17-åringens dårlige selvbilde og problemene med å verdsette seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger Martinsen