Viser 1 til 10 av 18 omtaler

En dypere bok, et slags eventyr som samtidig er vondt realistisk. Jeg trodde det var en av disse enkle dameromanene som gir god underholdning og ikke noe mer, men jeg tok feil. Språket er godt, skildringene er treffende og jeg blir både glad og trist og tankefull.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søt og snill er de første ordene jeg tenker på når jeg skal beskrive denne boken. Cee Cee har en grusom barndom, men den blir behandlet med silkehansker, og resten av boken veier opp for manglene i barndommen. Cee Cee får den omsorgen hun behøver og slutten er varm og hyggelig. I det hele tatt en god historie å slappe av med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantastisk vakker bok som anbefales på det sterkeste :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En koselig fortelling om endring av livet til en ung jente med vanskelig oppvekstforhold. Lettlest feriebok. Har noen gode sitater underveis, og fokus på det at vi alle har en Livsbok med kapitler. Noen ganger, eller ganske ofte egentlig - starter et nytt kapittel i livet vårt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig og sår!
Ble rørt til tårer før jeg nådde side 80, og har humret for meg selv rett som det er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig fin bok om sorg og glede

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En varm bok men den er glemt når den er ferdig lest. Den er ikke så dyp at det gjør noe, men en grei "hvilebok"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så langt har den ført til tårer og latterutbrudd. Koser meg med boka, og personene i den

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er sikkert bra, men ble for kjedelig for meg. Begynnelsen var grei. Men så orket jeg ikke mer. Den var jo fin sa, så kanskje jeg tar den opp en dag jeg kjeder meg og ikke har noe annet å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest bok som er Søt, koselig og har en rørende fortelling. Boka passer perfekt om man selv er litt sliten og vil ha en bok man kan kose seg med uten å tenke for mye over handlingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee