Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boka imponerte meg stort! Som tidligere lav karbo skeptiker var det tungt og ta opp denne å begynne og lese, men jeg ble etterhvert veldig nysgjerrig og interessert. Jeg har i mange år tenkte at fet mat tetter igjen blodårene og gir oss hjerteinfarkt etterhvert som vi hiver oss på lav karbo bølgen. Her er det grundig forklart (men på en enkel måte) hvorfor dette ikke er tilfellet.
Den forklarer hvordan fettfobien oppsto, og hvordan en drøss av de mest vanlige vestlige sykdommene eksploderte i antall etterhvert som ris, pasta, hvitt mel og sukker ble vanlig og spise.
Denne boka har snudd opp ned på alt det jeg "alltid" har visst om slanking!
Anbefaler gjerne denne boka videre! :)
Gleder meg til å teste ut litt av det jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svenske Andreas Eenfeldt, også kjent som "kostdoktoren", har skrevet en meget interessant og tilsynelatende veldokumentert bok om fordelene med lavkarbokosthold. Karbohydrater og stivelse trekkes frem som de store synderne bak fedmeepedemien som har spredt seg i den vestlige verden de siste 30 årene. Fet mat fremstilles som løsningen på problemet. Selv om dette er stikk i strid med de offisielle kostholdsrådene mange av oss er oppvokst med, er det lett å la seg overbevise av forfatteren. Eenfeldt viser til en rekke vitenskapelige studier fra inn og utland, og trenden i disse er tydelig: Lavkarbokosthold ser ut til å ha en rekke helsemessige fordeler. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SEllen E. MartolHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagSigrid NygaardStig TTuridmaja