Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Lou er en egosentrisk drittsekk, som hele tiden strever med å være to steder samtidig; når det gjelder jobb, vel og merke. Familien blir ofret gang på gang, grunnet hans stressende og viktige jobb.
En dag før jul, møter han Gabe, som sitter og tigger utenfor bygningen der Lou jobber. Lou blir fascinert av Gabe, og før han vet ordet av det, har Lou gitt Gabe jobb i postavdelingen.
Det viser seg fort at Gabe har den evnen Lou søker - å være to steder samtidig. Hvordan han får det til er en gåte, og det driver Gabe til vanvidd.

Go’bok med moral. Litt usikker på om «magien» traff meg helt, men verdt å bruke noen timer på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er morsom, godt skrevet og spennende. Den har detaljer som skulle plassert dem på fantasy. Men de er likevel ikke typiske fantasy bøker - de hører til under sjangeren magisk realisme. De handler om virkelige mennesker med virkelige problemer. Det er bare hjelpen Lou og Tamara får som er noe overnaturlig. Jeg likte dem veldig godt og har tenkt å lese flere av Cecelia Aherns bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivConnie