Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken handler om Meg som vil så fort vekk fra byen som mulig, hun skal snart få ønsket sitt oppfylt, men så skjer det noe veldig uventet. Meg klarer å bli forelsket i politimannen John som arresterer hun og tvinger hun til å jobbe sammen med han på nattskift, når hun egentlig skulle ha ferie og kose seg på stranden.

John er bestemt på å passe på at ingen ungdommer eller andre kommer seg opp på broen som er veldig farlig. Det er det som holder han igjen i byen. Han er en veldig ung politimann og vet hvordan ungdommer tenker, han vet også hvordan dem bør bli straffet. Men når han treffer Meg får det han virkelig til å tenke på andre ting.


Jeg syns denne boken begynte litt kjedelig og langsomt, men når den kom over det ble den bare bedre og bedre. Det var dessverre noe som ødela en del, men det ordnet seg. Det jeg syns var det beste med denne boken var at den hadde en stor overraskelse som ingen kunne ha tenkt seg til og dette er bra! Dessverre var slutten veldig brå og jeg skulle ønske den sluttet på en annen måte eller at det fantes en til bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl Bakken