Viser 1 til 1 av 1 omtaler

"The Winner Stands Alone" (på norsk "Seierherren står alene") er, slik jeg har skjønt, en av de mindre kjente bøkene av Paulo Coelho.

Handlingen foregår rundt filmfestivalen i Cannes, og forfatterens beskrivelser av særlig film- og motebransjen er nakent ærlige. Hovedpersonen Igor er en vellykket forretningsmann som er i Cannes for å vinne tilbake ekskonen sin. I tillegg til fortellingen om Igor følger leseren flere parallellhistorier som alle handler om det å stå høyest på pallen - og hvor ensomt og vanskelig det kan være.

Jeg opplevde "The Winner Stands Alone" som vanskeligere å få tak i enn de andre bøkene jeg har lest av Paulo Coelho. Men jeg føler allikevel at jeg fikk mye ut av boka: den formidler mye klokt om dype temaer som kjærlighet, berømmelse og drømmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtNorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelf