Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Specials er siste bok i fantasyserien uglis.
I uglis trilogien følger vi livet til tally youngblood og hennes opprør mot samfunnet.
Tally lever i framtiden hvor verden vi kjenner er ødelagt og et nytt samfunn er laget styrt av bare noen få. I tredje bok flykter tally fra myndighetene og hun balsngserer mellom gammel og nye forelskelse hvem skal hun velge?
Boken starter ikke brått men har en historie fra før som gjør at du likkevell vil fortsette lese. Spenningskurven var ganske etter boka og den avsluttet spendene og avrundet historien bra og jeg var fornøyd med boken selv om jeg gjærne skulle vist mer om hva som skjedde etter boken ble avsluttet. Det er alltid trist og avslutte enn trilogi men jeg synes at det var en verdig avslutning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av alle de tre bøkene i Uglies trilogien (jeg inkluderer ikke Extras fordi jeg ikke har lest den) likte jeg denne boken best. Her blir Tally testet på alvor ovenfor hennes trofasthet.

Igjennom alle tre bøkene har Tally både vært en Stygging, en Pening og en Spesialer. Det er nå Tally endelig finner ut hvem hun er, og hun skjønner nå hvordan verdenen hun lever i er bygd opp. Skal hun la revolusjonen hun har startet ødelegge verdenen og samfunnet, eller bygge den opp?

Se min anmeldelse for trilogien; Uglies - Pretties - Specials

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at flere synes denne boken er superbra, men jeg likte for å være helt ærlig kun den første boken. Etter det ble serien bare dårligere og dårligere, og etter å ha lest den siste boken sitter jeg igjen med fint lite. Synes ikke den ga meg en fin leseopplevelse, for den var litt for kjedelig og hadde litt for tamme karakterer etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes at "Specials" var ei fantastisk bok, absolutt ikke skuffende i forhold til de to tidligere bøkene i triologien. Jeg synes at boka er litt treig i starten, men det er definitivt verdt å lese seg gjennom starten for å få fortsettelsen. Slutten var overraskende og tankevekkende. Anbefales til dem som liker spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt i denne triologien,helt klart. Beviste vel samtidig for meg selv at ungdomsbøker faktisk kan være gøy for voksne også, når temaet er så voldsomt. Jeg leste hele triologien på bare noen dager,så det sier litt;) Jeg ble sugd inn i Scott Westerfelds verden, og syns triologien ble avsluttet på helt riktig måte,uten å røpe for mye fra handlingen for de som ikke har fått lest den enda.Ser for meg at det kan bli film ut av dette,om det da ikke allerede har blitt planlagt;)
Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine Sundal