Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Regine er forbløffende åpen og ærlig, gjennom å bli kjent med tankene hennes føler jeg at jeg bedre kan møte neste person som måtte være i en svært vanskelig situasjon- om det gjelder alvorlig sykdom eller andre ting.
I tillegg til å gi fremmede et unikt innblikk i livet sitt og i tankene sine, skriver Regine veldig godt og tar sterke fotografier, så boka er lett å lese selv om temaet er alvorlig.
Viser at et liv er et liv, uavhengig av antall levde år. Å dø mens man er ung vil alltid være for tidlig. Men livet som er levd setter spor etter seg, gir drømmer, tanker og minner til de som lever videre.
Jeg er glad for at familien valgte å la bloggen bli en bok. Den er en unik veiviser i møte med medmennesker i krise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantastisk og trist bok om en enestående,sterk og modig jente! ❤️ Denne boken rørte meg langt inn i sjela, og den har definitivt endret mitt syn på livet - den har lært meg å sette mer pris på det jeg har, og å nyte hver dag som går!

Tusen takk Regine! ❤️

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En glimrende bok om kreft og en skjebne ingen fortjener. Det er tøff lesning, men det er uten tvil verdt det. I løpet av boken vil du gråte,le,håpe og drømme deg bort. I love it.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Regines bok trenger ingen omtale. Den viser hvor sterk mennesker kan være i maktesløsheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var verkelig vanskeleg å legge ifrå seg. Leste den ut på under 1 veke, og det er ikkje ofte eg synst boke er så spennande at eg gjer det! Utrulig sterk og trist, men ei fin historie om ei tøff jente! (med fint navn :) )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValemgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaske