Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Nå begynner disse bøkene å bli skikkelig spennende, og bøkene blir bedre også! Dette er en kjempegod serie til nå, og jeg gleder meg til siste bok!

Denne boka handler mest om å finne Scarlett, den siste Gatekeeper. Det er lettere sagt enn gjort, for de er ikke de eneste som leter etter henne.
Endelig vet de hvor Scarlett er, men det vet da også the Old Ones. . .

Jeg elsker coveret på boka! Alle bøkene i serien er så kule! Og jeg har alle sammen^-^

Nå kom det endelig en jente inn i boka! Det har nesten bare vært gutter i serien til nå, og det er fint at det blir litt forandring. Jeg liker Scarlett veldig godt, men jeg følte ikke helt at jeg ble "bedre kjent" med henne da jeg leste om henne. Kanskje det blir bedre i bok 5:)

Alt i alt, beste boka i serien til nå!

Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S