Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Bra oppfølger, denne forfatteren kan hvordan det ikke skal bli kjedelig på midten av en trilogi, slik enkelte gjør. Begynner å bli glad i Are for alvor, han er vennlig, klok og har ryggrad - og tør bruke sverdet i kamp slik man må kunne forvente av en mann av denne tidsepoken. Og han er 13 år nå ... De ble nok fortere voksne og fortere gamle, samfunnet er troverdig og det har alt å si. Denne boka har to svake punkter. Det ene er visse språkformer jeg oppfatter som danske (stod, gav, osv.), det andre er et viktig punkt i slutten av boka, der burde det vært et slags høydepunkt, men jeg føler det renner ut i sanda. Femmer igjen!
Ergrer meg litt over at den må nesten sorteres på fantasy, ettersom "alle" gjør det. Fortsatt historisk drama for meg. Det kommer av at jeg mener "spøkelser" er en del av naturen, det er ikke overnaturlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SEllen E. MartolHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagSigrid NygaardStig T