Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er «heltebøker» om en mann som står på den svakes side, men akkurat nok action til at bøkene blir kjempespennende og vanskelig å legge fra seg. Alt i alt burde det si deg at dette er fantastiske bøker som er vel verd å bruke tid på. Hvis du liker thrillere eller krim er dette litteratur midt i blinken for deg!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fienden er min andre Lee Child/ Jack Reacher bok. Den første-forrige leste jeg vel for ca ett år siden. Jack Reacher bøkene er en thriller-bokserie jeg setter mer og mer pris på. For dette er velskrevet og underholdende saker. Topp kvalitet i genren!

Jeg vil si at Fienden er en god bok å starte Jack Reacher bøkene med. Fordi i Fienden er vi tilbake i tid til den gang Jack Reacher fortsatt var i US Army. Vi får på en god måte en intro til hele konseptet-skikkelsen, Jack Reacher.

Nøff sagt om det og boka. Jeg legger bare til at Fienden er en spennende thriller du vil kose deg med. Og den vil gi deg lyst på resten av bøkene i Jack Reacher-serien:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kjempespennende- mye nye informasjoner om livet i det militære en herlig helt Herlig bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangen