Virtuose team

som forandret sin verden

av (forfatter), Bill Fischer (forfatter) og Karin Elisabeth Ellefsen (oversetter).

Pegasus 2006 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Bak viktige endringer og kreative gjennombrudd, finner en ofte dynamiske team som er satt sammen av inspirerte individer. I denne boken bruker forfatterne syv eksempler for å dokumentere sitt hovedpoeng: Hvis du kan trekke med deg de mest kvalifiserte og dedikerte medarbeiderne, og lede disse på riktig måte, kan du gjennomføre tilsynelatende uovervinnelige prosjekter. Boken viser hvordan syv ulike team ble rekruttert, utviklet og ledet, og dermed evnet å sette dype og varige spor etter seg. Eksemplene er fra forskjellige samfunnsområder, hvorav to omhandler Roald Amundsen og Norsk Hydro. Har register.

Omtale fra forlaget

Virtuose team tar for seg sju team, hvordan disse ble rekruttert, utviklet og ledet - og dermed evnet å sette dype og varige spor etter seg. Eksemplene fra vidt forskjellige samfunnsområder, hvorav to omhandler Roald Amundsen og Norsk Hydro, gjør dette til en spennende og original fagbok bok for alle som er opptatt av ledelse og hvordan nå tilsynelatende umulige mål. Med sin uortodokse innfallsvinkel gir forfatterne her et leseverdig bidrag både til å forstå betydningen av organisasjonskultur og viktige historiske hendelser i vår nære fortid. Andy Boynton og Bill Fischer, som både har praktisk og akademisk bakgrunn i ledelse og organisasjonslære, bruker sju eksempler fra de siste 150 års historie for å dokumentere sitt hovedpoeng: Hvis du kan trekke med deg de mest kvalifiserte og dedikerte medarbeidere, og lede disse på riktig måte, kan du gjennomføre tilsynelatende uovervinnelige oppgaver.

Bokdetaljer

Forlag Pegasus

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788244200257

EAN 9788244200257

Språk Bokmål

Sider 239

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket