Vin til maten

av (forfatter), Bjørn Værness (redaktør) og Mette Randem (illustratør).

Boksenteret 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boken er det forslag til viner som passer til ulike matretter. Med blant annet introduksjon til de fem grunnsmakene, forslag til hva som passer best å servere når du inviterer til ost og vin og 20 fulltreffere som alltid stemmer. Med hurtigguide.

Omtale fra forlaget

Vin nytes aller oftest til måltider, og hvis kombinasjonen av mat og vin er riktig, øker det opplevelsen av begge. Det er ikke tilfeldig at noen viner smaker bedre enn andre til spesielle matretter, og boken gir svarene på hvorfor. I tillegg til grunnleggende kunnskap og nøkler til hvilke typer smak, krydder, karakter og aroma som utfyller hverandre, gis det konkrete eksempler på sikre, vinnende kombinasjoner av mat og vin. Christer Berens krydrer tilslutt det hele med noen av sine egne utvalgte oppskrifter.

Bokdetaljer

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788276833454

EAN 9788276833454

Språk Bokmål

Sider 132

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket