UFO! Nærkontakt!

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 2000 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Allerede første dag av skoleferien blir Kristoffer kastet inn i et eventyr av megaklasse. Naboen Ulf, som er astrofysiker, har en UFO gjemt i garasjen, en UFO som krasjlandet på hyttetomta hans. Enda mer utrolig, men også spennende, blir det når de får kontakt med UFOens superintelligente hjerne, Gabi. Nå er de spent på hva som vil skje hvis makthaverne på UFOens planet krever den tilbake.

Omtale fra forlaget

Sommerferie i verdensrommet! Allerede første dag av skoleferien blir Kristoffer kastet hodestups inn i et eventyr i megaklassen. Naboen Ulf, som er astrofysiker, har en lys levende UFO gjemt i garasjen, en UFO som crashlandet på hyttetomta hans. Enda mer utrolig, men også skremmende, blir det når de får kontakt med UFO-ens superintelligente hjerne, Gabi. I tre døgn står Gabi til disposisjon for Ulf og Kristoffer. Selv om Gabi forsikrer at hun kommer fra en vennligsinnet planet, ligger hele tiden frykten der for at UFO-en skal bli hentet tilbake, for det hadde visst vært to av dem . Og kanskje er det bare et tidsspørsmål før de blir sirklet inn av forsvarets spesialetterforskere ... Men Kristoffer og Ulf nyter de fantastiske mulighetene så lenge de kan. Norvald Sandvik er debutant.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788247806654

EAN 9788247806654

Serie 10:12

Genre Spenning

Språk Bokmål

Sider 264

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket