Forlag Little, Brown Books for Young Readers
Utgivelsesår 2013
Format Hardcover
ISBN13 9780316201544
Denne boken er som den første i serien; et kunstverk. Det er et år siden tvillingene Alex og Conner har vært i eventyrland, og nå er de tilbake igjen. Jeg har ledd høyt flere ganger, kjent på spenningen over det neste som skal skje på deres reise i eventyrland, blitt ekstremt overrasket, også har jeg grått noen tårer. De andre karakterene, som Rødhette, Gullhår og selv den onde stemoren til Askepott, er også lett og elske, til tross for at forfatteren har gitt dem ett nytt liv etter deres egne historier sluttet. I The Land of Stories: The Enchantress Returns, får vi et hjertelig gjensyn med Froggy, og blir litt bedre kjent med tvillingenes mor, Charlotte, enn i den første boka. Jeg er blitt kjempeglad i denne serien, og gleder meg veldig mye til bok 3 og 4, som kommer i 2014 og 2015.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.