Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er laget for deg som vil ha nye ideer til hvordan poteter, kål, tomater, epler, kjøttdeig eller fisk skal serveres. Den inneholder også historier om oppfinnsom mat og spennende råvarer, anekdoter og små tankevekkere. Har stikkord- og oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Hemmeligheten bak ethvert godt måltid er smaksopplevelsene. «Uten at livet krydres blir det kjedeligere,» mener Gøril Wiker. I sin nye kokebok gir hun oss et utvalg gode smaker hun har samlet på, og noen historier i tillegg.
Ulike grunnsmaker, som søtt, salt og syrlig, fremhever og kompletterer hverandre. Skal det kanskje litt mer syre til? En anelse sitron, en skvett eddik? Er sødme og salt til stede i riktige doser. Blir vi først kjent med denne måten å tenke smakssammensetning på, blir det veldig spennende å lage mat.
Her er gode og enkle oppskrifter som garantert vil slå an både til hverdags og til fest. Og som Gøril Wikers andre kokebøker - Lyst på livet! og Leve livet! - gir denne boken ikke bare matlyst, men også kokelyst!
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788203232282
EAN 9788203232282
Språk Bokmål
Sider 184
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!