Søtt og salt

kokeboka for deg som har en fra før

av (forfatter) og Morten Brun (illustratør).

Aschehoug 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er laget for deg som vil ha nye ideer til hvordan poteter, kål, tomater, epler, kjøttdeig eller fisk skal serveres. Den inneholder også historier om oppfinnsom mat og spennende råvarer, anekdoter og små tankevekkere. Har stikkord- og oppskriftsregister.

Omtale fra forlaget

Hemmeligheten bak ethvert godt måltid er smaksopplevelsene. «Uten at livet krydres blir det kjedeligere,» mener Gøril Wiker. I sin nye kokebok gir hun oss et utvalg gode smaker hun har samlet på, og noen historier i tillegg.
Ulike grunnsmaker, som søtt, salt og syrlig, fremhever og kompletterer hverandre. Skal det kanskje litt mer syre til? En anelse sitron, en skvett eddik? Er sødme og salt til stede i riktige doser. Blir vi først kjent med denne måten å tenke smakssammensetning på, blir det veldig spennende å lage mat.
Her er gode og enkle oppskrifter som garantert vil slå an både til hverdags og til fest. Og som Gøril Wikers andre kokebøker - Lyst på livet! og Leve livet! - gir denne boken ikke bare matlyst, men også kokelyst!

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788203232282

EAN 9788203232282

Språk Bokmål

Sider 184

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Leve livet! - en guide til gjestfrihet og matglede" av Gøril Wiker
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Nigellas fristelser" av Nigella Lawson
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "Mord pr. korrespondanse" av Agatha Christie
  • "Tretten til bords" av Agatha Christie
  • "Mord etter alfabetet" av Agatha Christie
Alle bokanbefalinger for dette verket