Smakens fysiologi

av (forfatter) og Knut Stene-Johansen (oversetter).

Spartacus 2007 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Forfatteren beskriver smaken, dannelsen og matkulturen i franske kjøkken i årene etter revolusjonen i 1789. Han tar for seg de seks sansenes rolle i den gastronomiske nytelsen, og reflekterer over matkunsten filosofisk og kulturelt.

Bokdetaljer

Forlag Spartacus

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788243003705

EAN 9788243003705

Omtalt tid 1700-tallet

Språk Bokmål

Sider 258

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Mørkets hjerte" av Joseph Conrad
  • "Før jeg brenner ned - roman" av Gaute Heivoll
  • "Hundre års ensomhet - roman" av Gabriel García Márquez
  • "Doppler - roman" av Erlend Loe
  • "Ut og stjæle hester - roman" av Per Petterson
  • "Naiv. Super" av Erlend Loe
Alle bokanbefalinger for dette verket