Skatten på Snørøverøya

av (forfatter) og Thore Hansen (illustratør).

Gyldendal Tiden 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Røvus, Ranus og Ransabutt Ransen er de tøffeste snørøverne nord for Polarsirkelen. En dag finner de et skattekart som viser hvor skatten til bestefar Fridtjof Ransen ligger begravd. De drar ut for å lete etter den. Men det blir vanskeligere enn de hadde trodd. For fins egentlig Snørøverøya? Eller er den bare noe bestefaren deres diktet opp, og hvordan kan skatten ligge på Snørøverøya hvis Snørøverøya ikke eksisterer?

Omtale fra forlaget

Det fins mange slags røvere: Landeveisrøvere, gravrøvere, sjørøvere, bankrøvere, men ikke mange snørøvere som Røvus, Ranus og Ransabutt. Både bestefaren, Fridtjof Ransen, og tippoldefaren, Roald Ransen, hadde vært beryktede snørøvere som likte seg best i skambitende kulde. Slik hadde det vært langt, langt bakover i slekten.Våre tre venner hadde det også aller best når snøen lå meterhøy og kulda sprakte. Da barsket de seg med hvit lapp over øyet og ulende ulvepelser. De raste rundt og skremte folk og fe når de for i vei på de snerrende snørøverskuterne sine og fylte dem med alt røvbart de kom over.Vilt og ustyrtelig morsomt, barn elsker å vri og vrenge på dagligdagse ord og begreper og få dem satt inn i nye sammenhenger.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788247805961

EAN 9788247805961

Serie Kobra-serien

Språk Bokmål

Sider 54

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket