Røyk og rak, tørk og grav

speking, salting, hermetisering

av (forfatter).

Naturforl. 2002 Innbundet

8 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register.

Bokdetaljer

Forlag Naturforl.

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788276432701

EAN 9788276432701

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

8 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Stieg Larssons Menn som hater kvinner - bok 1" av Stieg Larsson
Alle bokanbefalinger for dette verket